Saturday, March 18, 2006

Treffit osa 2

Sen jälkeen kun viimeksi kirjoitin, treffit eivät ole sujuneet yhtä hyvin. Eilen illalla päästin siilit taas yhteen. Aluksi näytti, että kummallakaan ei ole kovin suurta kiinnostusta toista kohtaan. molemmat vain juoksentelivat ympäriinsä ja vähän haistelivat toisiaan. Artturi kuitenkin jossain vaiheessa tajusi, että ahaa, tyttösiili! Nessu olikin yllättäen tällä kertaa vihainen, tuhisi kovasti Artturille ja poikaparka joutui juoksemaan karkuun. Artturi oli kuitenkin hyvin sinnikäs kosija. Ajattelin, että seuraan tilannetta ja katson, voisiko Nessu heltyä Artturin yritykselle. toisin kuitenkin kävi, Nessu hermostui Artturille kunnolla ja pelastettuani Artturin Nessun hampaista päätin erottaa siilit ja kokeilla myöhemmin uudelleen. Ruokin siilit ja annoin molempien olla rauhassa. Kokeilin vielä vähän ajan päästä uudelleen mutta Nessu oli vihainen Artturille.

Heräsin toiveikkaana vielä aamuyöstä katsomaan, olisiko Nessu nyt suostuvaisempi. Tyttö kuitenkin oli päättänyt, että treffit saa riittää. Sama homma näyttää jatkuvan myös tänään. Päästin siilit taas yhteen ja jonkun aikaa kesti melko rauhallista haistelua kunnes Nessu hermostui kunnolla ja tarrasi kiinni Artturiin. Aion kuitenkin kokeilla vielä myöhemmin siilien päästämistä yhteen. Tässä vaiheessa luulen kyllä, että Nessu ei tässä enää suvaitsevammaksi muutu.

Meidän keittiönkaapista kuuluu toisinaan hiljaista siritystä. Uskaltauduin antamaan sirkoille lisää porkkanaa, kun entiset oli melkein kaikki syöty.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home