Sunday, January 22, 2006

Roope koira vierailulla

Perjantaina Artturin luona kävi vierailulla Roope-koira. Molemmat hieman pelkäsivät uutta tuttavuutta. Artturi tuhisi ja palloili. Roope sen sijaan olisi ollut kovasti kiinnostunut, mutta Artturi juoksi omaan taloonsa turvaan. Illalla annoin Artturin vielä haistella Roopen hajuista fleecekangasta. Se olikin niin kiinnostava juttu, että Artturi vei sen sohvan alle tutkittavaksi.

Tein makutestin parina yönä peräkkäin. Tuloksena oli, että kaikki raksut kelpaavat, ja lähimpänä olevat maistuvat parhaiten!

Tilasimme Artturille jättimatoja ja sirkkoja nettikaupasta. Lähetys saapuu todennäköisesti tiistaina. Taidan tökätä sen vaan muoviterraarioon odottelemaan Mikkoa. Joidenkin muiden tilauksissa ötökät ovat onnistuneet syömään itsensä ulos paketista…

Lähikaupassa ei myydä ollenkaan vauvan porkkanasosetta. Ostin kokeeksi mangososetta, jota Artturi on syönyt vauvana. Se ei (tietenkään) taaskaan kelvannut. Ostin nyt Prismasta useita purkkeja porkkanasosetta, että se ei heti loppuisi. Artturi sai eilen juoksennella rauhassa koko asunnossa, kun katsoimme elokuvaa makuuhuoneessa. En tiedä, oliko A uskaltautunut omalta ”pihaltaan” ulos, mutta porkkanasosekuppi oli ainakin tyhjentynyt hetkessä. Mikko laittoi sosetta lisää ja kuppi oli taas heti tyhjä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home