Saturday, March 11, 2006

Puolivuotissynttärit

Tänään Artturi täyttää puoli vuotta eli hän on nyt täysi-ikäinen siilimies! Tänään Artturi on myös asunut meidän kanssamme neljä kuukautta. Juhlapäivä siis. Ostin Artturille syntymäpäivälahjaksi (ja työkavereideni iloksi…) neljä elävää sirkkaa. A taitaa saada illalla myös suuren matoannoksen.

Porkkanasosetta en taida uskaltaa antaa, vaikka se suurta herkkua onkin. Muutama päivä sitten Artturin syötyä porkkanasosetta ja matoja A oli oksentanut aitaukseensa. Muuta hätää Artturilla ei näyttänyt olevan, paino ei ole laskenut ja siili on hyvin vilkas ja touhukas.

Artturi on osallistunut lähiaikoina kotitöihin innokkaasti, muun muassa lakanoiden narulle ripustaminen on hänen mielestääntodella hauskaa. Kaikki uusi kiinnostaa valtavasti, kunhan siitä ei lähde kovaa ääntä. Nykyään vietämme usein yhdessä aikaa niin, että luen lattialla kirjaa ja Artturi touhuilee ympärillä. Silittämisestä Artturi ei tykkää yhtään silloin kun saa juosta vapaana. Silloin joutuu siili vähän tuhahtelemaan minulle kun en ymmärrä antaa toisen olla rauhassa.

Artturi on ruvennut mellastamaan öisin niin, etten saa nukuttua. A viskelee ruokakuppejaan pitkin poikin ja minä kömmin unenpöpperöisenä ottamaan kupit pois ja tarjoilemaan lisää sapuskaa. Joko siilimme on niin viisas, että ymmärtää saavansa kolistelulla lisää ruokaa tai sitten Artturilla on vain tylsää.

Ostin tänään myös vauvan kylpyöljyä Artturin mahan pesemiseen. Tähän asti Artturi on pesty pelkällä vedellä, mutta sillä ei oikein mahanalusen keltaisuus häviä turkista. Täytyyhän pikkumiehemme olla siisti ja puhtoinen kun Nessu saapuu treffeille ensi viikolla.

Ja kiitos kommenteistanne, kivaa tietää vähän Artturin päiväkirjan lukijoistakin :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home