Tuesday, February 28, 2006

Artturi saa tyttöystävän!

Artturin luokse tulee vierailemaan Nessu tyttö parin viikon päästä. Artturi ehtii täyttää ennen treffejä puoli vuotta, eli hänestä tulee täysi-ikäinen siilimies.

Artturi on ollut hieman kärttyisä viime päivinä. Mikko väittää sen johtuvan vain siitä, ettei A malttaisi millään odottaa Nessun vierailua. Itse mietin, että se saattaisi johtua tulevasta piikinvaihdosta. Irtopiikkejä ei ole kuitenkaan vielä löytynyt paria enempää.

Tänään taas ”kiusasin” Artturia laittamalla hänen lempipesänsä, sinisen fleeceputken, pesuun. Tilalle vaihdoin Artturin mielestä huonon punaisen putken. Artturi ei suvainnut ensin edes kömpiä putkeen sisään, vaan käveli sen päältä… Taisi A kuitenkin mennä putkeen jatkamaan uniaan.

Artturin paino oli eilen punnitessa 405 grammaa, joten ruoka-annokset taitavat olla sopivan kokoisia. Nyt omat madot ovat kasvaneet melkoisiksi jättiläisiksi. Ruokatilauksesta ainoina hengissä selvinneet jauhomadot ovat vielä melko pieniä. Eivät kuitenkaan kauaa, sen verran niihin uppoaa porkkanaa!

Olisi kiva tietää, onko Artturin päiväkirjalla lukijoita. Tiedän, että ainakin yksi ihminen seuraa Artturin juttuja tiiviisti ;). Olettehan huomanneet, että juttuja voi myös kommentoida, alareunassa on pikkuinen "comment"-nappula. Sanoa voi vaikka vain moi :)

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hei!
Täytyy kirjoittaa kun vaaditaan:)
Roope lähettää Artturille terveisiä tulevansa joku päivä moikkaamaan!
mirka

10:43 AM  
Anonymous Anonymous said...

Tervehdys!
Toinen innokas lukija ilmoittautuu :) Vaikka tämä viesti tuleekin hieman viiveellä, Artturin menoa seurataan tiiviisti, lähes päivittäin. Kiitoksia mukavista jutuista ja kuvista!
Netta

8:15 AM  
Anonymous Anonymous said...

Moi! Löysin tämän blogin ekan kerran ja ihan hauskalta vaikuttaa.. Haluaisin itsekin ihanan pienen siilin, niinkuin Artturi=)

9:10 PM  
Anonymous Anonymous said...

Moi!
Olen lukenut Artturin kaikki seikkailut moneen kertaan! Pari asiaan kiinnostaa: Minulla oli ärhäkkä valkovatsa siili, joka nukkui pois viikko sitten. Olen vahvasti päättänyt ottaa toisen, joten kannattaisiko ottaa pitkäkorva vai valkovatsa? Ja toinen että mistä nettikaupasta tilaat noita ruokia ja örkkejä? Terveiset Artturille, luen tätä melkein päivittäin!
Petra

12:05 PM  
Anonymous Anonymous said...

erittain mielenkiintoinen, kiitos

4:11 AM  

Post a Comment

<< Home