Tuesday, January 24, 2006

Sporttisiili

Artturi oli taas tänä iltana todella kesy ja aktiivinen. Juoksenteli nopeita spurtteja ympäriinsä ja tuli katsomaan mitä minä touhuan. Välillä joku yllättävä kolahdus saa siilin juoksemaan täysillä piiloon mutta nyt aivan tavalliset äänet eivät enää pelota. Sylissäkin Artturi viihtyy paremmin. Artturi ei enää palloile juuri ollenkaan ja tuhinakin on vähentynyt. Syliin nostettaessa siili puhisee vieläkin ja yleensä, jos yrittää silittää otsasta.

Laitoin hiekkalaatikon kokeeksi tietokonepöydän alle, mikä on Artturin lempipaikka vapaana ollessa. Jospa kakat osuisivat nyt vessaan eikä parkettilattialle…

Eilen käytin Artturin suihkussa, kun hän alkoi tuoksahtaa jo melko voimakkaasti ”siilimäiselle”. Suihku ei ollut yhtään kiva juttu Artturin mielestä. Antoi kuitenkin kuivata ihan nätisti, sain jopa rapsutella silkkisen pehmeätä mahaa. Artturi yllätti vielä suihkun jälkeen positiivisesti käymällä vessassa pissillä. Parit pissit olivat kuitenkin menneet talon matoille, vaikka yhä useammin Artturi taitaa kuitenkin mennä hiekkalaatikolle.

Odottelen edelleen ötökkälähetystä. Jättisten koteloittamiskokeilu jatkuu. Nyt yhtä vaille kaikki ovat menneet ns. c-asentoon. Siiliyhdistyksen sivuilla kerrotaan, että jättikset tekevät niin ennen koteloitumistaan. Kaikki näyttävät olevan vielä hengissäkin. Omat jauhomato”vauvat” ovat vielä liian pieniä ruokamadoiksi, joten joudun varmaan ostamaan vielä ainakin yhden satsin kaupasta.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home