Sunday, March 19, 2006

Paluu yhden siilin talouteen

Nessu lähti äskettäin kotiin. Tuntuu hiljaiselta, kun nessu ei ole enää eteisessä tuhisemassa ja tutkimassa joka paikkaa.

Aamulla heräsin aikaisin kokeilemaan, mitä Nessu nyt sanoisi yhteiselosta. Kaivoin Artturin esille putkestaan, ja laitoin lattialle Nessun kopin luokse. Siirsin fleesejä Nessun kopissa ja huomasin, ettei siili ollutkaan siellä! Nessu siis majaili eteisessä, jossa ei juurikaan ole siilille piilopaikkoja. Kävin kenkähyllyn jokaisen kengän läpi ja avasin mattorullan hyvin varovasti mutta ei jälkeäkään siilistä. Vaihtoehdoiksi jäi ”muurin” yli kiipeäminen olohuoneen puolelle tai sitten piileskely vaatekaapeissa. Tarkistin olohuoneesta yleisimmät siilinlymyilypaikat mutta Nessua ei vaan näkynyt. Pari vaatekaapin alahyllyä tutkittuani löysin Nessun nukkumasta liinavaatteiden seasta. Tyttö oli ajatellut etsiä itselleen pehmeämmän nukkumapaikan. Nessu tuhisi kovasti kun jouduin nostamaan hänet pois mukavasta nukkumapaikasta. Deittailu ei taaskaan ollut yhtään Nessun mieleen ja Artturi raukka joutui juoksemaan karkuun vihaista morsiantaan.

Tänään kerkesin pariinkin kertaan nostaa Nessun pois lakanoiden seasta. Oma koppi ei tuntunut yhtään mieluisalta puhtaiden lakanoiden jälkeen. Lopulta siirsin juoksupyörän kaapin eteen, ettei Nessu pääsisi sinne enää. Kovasti siilirouva kuitenkin yritti raivata esteet tieltään.

Toivon, että Artturi palautuu nyt ”entiselleen”, mukavaksi siilipojaksi ja lakkaa hyökkäilemästä hihojeni kimppuun, vaikka käyttäisinkin The Fleecetakkia!

Todella kivaa oli kyllä tutustua Nessuun ja huomata, miten erilaisia siilit voivat olla luonteeltaan. Nyt vain jännätään odottaako Nessu poikasia!

Kuvia treffeiltä lisätään kuvagalleriaan kun Mikko palaa talvilomalta kotiin.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Moi!
Milloinka saisi nähdä lisää "treffikuvia"? :) Onko vauvauutisia tiedossa? (ihan uteliaisuutta vain).
Netta

10:10 PM  
Blogger Aino Ilona said...

Yritän saada kuvia galleriaan (ts. apua siihen hommaan Mikolta...)hyvin pian! Se asia on kestänyt jo aivan liian kauan. Lupaan parantaa tapani :)

8:07 PM  

Post a Comment

<< Home