Friday, January 06, 2006

Iltaruoka

Ruokin Artturin taas kymmenen aikoihin. Otin matopurkit lattialle ja ajattelin kokeilla, saisinko Artun hereille vain kutsumalla ”syömään” ja napsuttamalla pinseteillä lattiaa. Pidin talon ovea vähän auki, että ääni kuuluu sisälle paremmin. Putki alkoi heilua äänestä kovasti ja kohta Artturin pää pilkisti putkesta ulos. A tuli yhden kerroksen alas ja jäi haistelemaan raollaan olevien ovien välistä. Jatkoin lattian napsuttelua ja A tuli alas asti empien, mutta kuitenkin ihan itsenäisesti. Palkaksi hän sai oikein paljon kehuja ja matoja.

Nyt laitoin kuppiin toiveikkaana sirkkojen ja jauhelihan lisäksi kaksi silkkitoukkaa. Toivottavasti tulevat syödyiksi. Kunhan nämä nyt ”työn alla olevat” ruuat, jauheliha ja silkkitoukat, rupeavat kelpaamaan, voidaan avata ensimmäinen pillarspurkki. Saa nähdä millaisia ötököitä sieltä löytyy. Suunnittelimme jo isojenkin matojen kasvattamista itse. Pikkumadot eivät ole enää yhtään kamalia, minäkin tarjoilen ne jo paljain käsin. Mikko noukkii isotkin madot käsin. Minä en aivan vielä uskalla kun ne kuulemma purevat…

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Heips!

Lueskelin tuossa Artturin tekemisiä ja tutulta kuulostaa, kun meilläkin on samanlainen villi EP. Sitä kyselisin että mistä Artturi on kotoisin? olen vain meidän siilimme veljeä yrittänyt etsiä, ja ajattelin nyt kysellä sinultakin :)

Niin ja kai se siilille antamasi maito on muuten laktoositonta?

12:47 AM  
Blogger Aino Ilona said...

Hei Siri!
Artturi on kasvattajanimeltään Jack Dalton ja on syntynyt 11.9.05 Vihdissä. Mikäs teidän siilinne on nimeltään?

Ja toki, Artturin maito on siis laktoositonta maitojuomaa :)

8:39 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hei taas,

Huomasin juuri itsekin että olit aikaisemmin kirjoittanut Artturin ensitapaamisesta tännekin, ja silloin tajusin myös samantien ettei kyse voi olla meidän siilipoika Ronin veljestä (eläinkaupasta hankittu) mutta erittäin huvittava otus silti. Ja tyypillinen pitkäkorva ;)

Hauskaa lukea EP.n tekemisistä, ne kun ovat niin lähellä omaakin sydäntä :)

12:47 AM  
Blogger Aino Ilona said...

Missäs päin Suomea ep Roni asuu? Minkä ikäinen hän on?
Kiva, että pidät blogin lukemisesta :)

11:56 AM  

Post a Comment

<< Home