Thursday, November 24, 2005

Koppis!

Matouutisia: Yksi suuren suuri kotelo löytyi tänään pitkästä aikaa matoboksista. Ja koteloista yksi näyttää aivan siltä, että pian meillä taitaa olla koppis. Se on muuttunut ruskehtavaksi mutta on kyllä hyvin elossa. Kaikille koteloille on ilmestynyt tummat silmät.
A oli pistellyt viime yönä poskeensa valtavan aterian. Ensinnäkin normaalit 15 jauhista ja 2 jättistä mutta myös 2 isohkoa sirkkaa ja suuren kasan raksuja. Ja maitokuppi oli tietenkin taas tyhjä. Olin ”piilottanut” raksut eri paikkoihin: vähän ruokakuppiin, vähän enemmän palloon ja jonkun verran kolmanteen kerrokseen. Ja kaikki oli syöty! Jauhelihaan ei tietysti ollut sitten edelleenkään koskettu mutta syödyt sirkat olivatkin tarpeeksi hyvä yllätys yhdelle aamulle. saa nähdä miten paljon poika mahtaa tänä iltana painaa… Nyt taidan kokeeksi punnita A:n ruoka-annoksen myös.
Annoin Artturille 24g painavan aterian. Mikko yritti ottaa ruokailukuvia mutta A on vähän liian nopea liikkeissään meidän kuvaustaidoille. Ennen A:n ruokkimista vilkaisin myös kotelolaatikkoon ja siellä olikin juuri kuoriutumassa ensimmäinen koppiksemme! Se oli päästä rusehtava ja muuten aivan vaalea. Nyt vain odotellaan, että sen kaverit kuoriutuvat, että saadaan pian pikkumatoja!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home