Thursday, January 24, 2008

Onnistunut treffi-ilta


Nessu oli vihdoin suostuvainen Artturin vikittelyille. Mirka oli meillä vierailulla ja pääsi katselemaan livenä ”luontodokumenttia” :) Aluksi saatiin taas toimia erotuomareina ja kerran Artturi rääkäisi taas kamalasti Nessun purressa. Näytti kuitenkin, että siilejä ei kannata aivan vielä erottaa tänä iltana. Tuttu kuvio taas: ensin hurjasti pyörimistä toistensa ympäri ja parittelun jälkeen heti hurjaa jahtaamista ympäriinsä, pelastin Nessun taas omaan aitaukseensa turvaan.

Illalla huomasin Artturin taas hieman aristavan tassuaan. Vein A:n pesulle, otsasta löytyi tuore vaahtis niin pestiin pitkästä aikaa piikitkin. En tiedä mistä Artturi on vaahtistellut, en ole antanut sille mitään uusia herkkujakaan. Laitoin tassuun taas lääkepuuteria. Nyt myöhemmin tassu ei näyttänyt niin vaivaavan tai sitten oli muuten vaan niin vauhti päällä, ettei muistanut edes tassua varoa. Äsken ruokin Artturin ja otin siilin olkapäälle ihmettelemään. A jaksoi olla tosi nätisti sylissä, ei Nessu näköjään kokonaan Artturin päätä sekoita. Kiva juttu ensi viikkoa ajatellen, silloin ei ole tarkoitus enää jatkaa treffejä.

Luulen, että yritetään saada siilit parittelemaan vielä kerran. Toisaalta aiemmilla treffeillä pari kertaa on riittänyt Nessun raskaaksi tulemiseen. Muistelen kyllä, että viimeksi kolmatta kertaa yritettäessä myös Artturi oli menettänyt mielenkiintonsa Nessuun eikä vain toisinpäin. Voivatkohan siilit tietää, milloin naaras on raskaana?

Alan kyllä vähitellen uskoa, että Nessulla on joku kuukautiskiertoa vastaava rytmi kun treffit näyttävät menevän aina saman kaavan mukaan: pari iltaa äksyillään ja kolmantena päivänä päästään asiaan. Pitäisi ehkä hankkia Nigel Reeven siiliopus ja katsoa, sanotaanko siinä tuosta mitään. Tänään saa kyllä huokaista helpotuksesta, että treffit ovat onnistuneet tähän mennessä yhtä hyvin kuin aiemminkin.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Mielestäni muut sivuston omistajat pitäisi ottaa tällä sivustolla malli, erittäin siisti ja hyvä käyttäjäystävällinen tyyli ja design, puhumattakaan sisällöstä. Olet asiantuntija tähän aiheeseen!

5:59 AM  

Post a Comment

<< Home