Monday, January 21, 2008

Rakkautta ilmassa




Kuten otsikkokin kertoo, tänään treffailu sujui romanttisemmissa merkeissä kuin eilen.

Artturi oli hereillä yhdeksän maissa ja herättelin Nessun houkuttelevalla matoaterialla. Laskettuani Nessun eteisen lattialle Nessu kipitti heti Artturin hiekkalaatikkoon ja Artturi syöksyi perästä. Korjailin Nessun aitausta olohuoneessa ja hiekkalaatikosta kuului kova hiekan pöllytys ja rapina. Olin jo hiipimässä katsomaan kun Artturi rääkäisi Nessun purressa lujaa. Työnsin fleecellä suojatut kädet äkkiä laatikkoon ja nostin lähimmän siilin pois. Sen jälkeen tukin hiekkalaatikon oven, parempi pitää siilit lattialla jolloin pääsen erottamaan ne toisistaan helpommin. Jäin lattialle fleecen kanssa tarkkailemaan tilannetta valmiina hyökkäämään väliin.

Tänään Nessu oli myös kiinnostunut Artturista eikä vain tutkaillut paikkoja. Muutaman kerran jouduin vielä syöksymään väliin mutta nyt siilit eivät enää juosseet kilpajuoksua pitkin lattioita vaan kiersivät toisiaan ympäri. Vihdoin siilit pääsivät asiaankin mutta melkoista touhua se kyllä on näin ihmissilmin.

Parittelun jälkeen alkoi taas hurja juoksu kun Artturi jahtasi Nessua. Nostin Nessu raukan pois Artturin luota ja jätin Artturin juoksentelemaan yksinään ympyrää. Kävellessäni eteisessä Artturi syöksähteli luokse ja puhisi kovasti. Annoin A:n jäähdytellä tunteitaan hetken rauhassa. Tarjosin porkkanasosetta äsken ja A oli jo melkein oma itsensä. Nessu meni iltaunille vielä.

Artturin hieman rauhoituttua yritin tarkastaa ”vahingot”. A ei ollut tänään oikein sylissäolotuulella ja sain varoia sormiani. Kyljessä oli pieni haava Nessun puremisen jäljiltä ja alaleuka vereslihalla mutta muuten siilimme näytti ehjältä...

Aamulla jännitin, onko Nessu pysynyt aitauksessaan. Kumpikin siili oli noustessani hereillä ja siellä missä pitikin! Nessun aitauksen eli Artturin matka-aitauksen teippauksem olivat päivällä vähän pettäneet. Illalla rakensin uuden aidan yhdestä vanhan kirjahyllyn sivusta ja parista pahvista. Kaikkea alakerran varastostamme löytyykään!

Tänään en ehtinyt leikkiä paparazia mutta tässä on muutama eilinen otos. Laitoin jotain kuvia myös siiliyhdistyksen kuvagalleriaan, löytyy suvijohanna-kansiosta.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home