Wednesday, January 23, 2008

Sylisiili Nessu


Tänään treffit sujuivat eiliseen malliin, tai vielä huonommin. Kovin kauaa en viitsinyt edes pitää siilejä yhdessä kun koko ajan sain olla irrottamassa Artturia Nessu hampaista. Artturi säntäili ympäriinsä ihmeissään kun nostin Nessun pois ja A yritti hyökätä mm. jalkojeni kimppuun.

Nessu on rapsutellut itseään paljon ja suihkutin vähän Humilac-suihketta piikkien väliin ja kylkiin. Nessu antoi tehdä tämän toimenpiteen paljon mieluummin kuin Artturi. Pidin Nessua pitkään sylissä, silittelin vähän piikeistä ja kävelin ympäriinsä jutellen sille. Välillä tuli äkäistä tuhahtelua mutta palloksi ei menty edes siinä vaiheessa, kun laitoin käden mahan alle. Luulin, ettei Nessu viihdy yhtään sylissä! Tassutarkistuksen teen samoin kuin Artturillekin, eli käännän siilin selälleen. Nessu arastelee vielä sen verran, että olen käyttänyt pillars-säilykematoa houkuttimena. Nessu ojentaakin jalat nätisti esille eikä rimpuile heti pois kuten A.

Kun sylissäpitäminen ja silittely onnistui noin hyvin, uskaltauduin tarjoamaan pikkumadot kädestä kuten Artturillekin. Aluksi jännitti, että nyt tulee kyllä hampaita mutta kukas sitä nyt kämmeniä järsisi jos siinä on myös matoja vieressä.

Huomasin juuri, että olen ihan unohtanut kertoa, että Artturista meinasi tulla filmitähti. Myrsky -elokuvaan etsittiin siiliä kuvauksiin. Artturin korvat olivat tällä kertaa esteenä: elokuvan trailerissa esiintyi jo valkovatsasiili ja valkovatsat ovat kuitenkin melko erinäköisiä kuin eepeet. Luulen myös, että siilin osa elokuvassa oli pieni sivurooli ja Artturi olisi saattanut olla rooliin vähän liian eksoottisen näköinen. Elokuvaan haettiin kuitenkin rohkeaa siiliä ja rohkeutta ainakin olisi löytynyt!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home