Wednesday, March 21, 2007

Artturi lähtee lomalle

Tänään viemme Artturin Annukan luokse hoitoon. Eilen Artturi kävi kylvyssä, eihän sitä likaisena voi lähteä lomailemaan! Artturin vatsakarvoitus siilimiehen pissimistavoista johtuen on ollut pitkään kellertävä. Olen pessyt Artturia pitkään pelkällä vedellä, eikä vesi riitä puhdistamaan keltaisuutta. Ostin Artturille ”Eläinten Helläpesu” -nimistä pesuainetta, jota kokeilimme eilen. Kertapesu ei tainnut vielä auttaa Artturin vatsakarvojen valkaisussa, mutta tuli ainakin puhtaampi siili.

Artturin tavaroita en ole pessyt nyt ennen lomaa, Artturi saa omantuoksuiset tavarat mukaansa. Siilille hajut ovat tärkeä asia, ja nyt Artturin lomahotellissakin tuoksuu tutulle. Ihmiset voivat kyllä olla näistä ”tuoksuista” hieman eri mieltä, välillä Artturin fleecet on vain aivan pakko pestä.

Artturi saa mukaansa iglupesän ja oman kassin. Juoksupyörää ei saa tällä kertaa unohtaa, kuten minulle kävi jouluna! Siili saa nukkua iltaan asti rauhassa pesässään. Kun Artturi on viety hoitoon, minä jynssään eteisen lattian perusteellisesti ilman, että A heti pissii puhtaalle lattialle! :D

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home