Monday, January 08, 2007

Kylpysiili

Vaikka meillä kylvetään suurinpiirtein kerran viikossa (siis Artturi), ei A pidä peseytymisestä vieläkään yhtään. Paradoksaalista on, että pesun jälkeen Artturi on paljon kesympi ja antaa jopa silitellä mahasta. Luulisi, että Artturi kantaisi kaunaa ja olisi entistä ärhäkämpi kylvyn jälkeen. Vessahätä iskee aina pesun jälkeen. Puhdasta siiliä olisi kiva silitellä ja pitää sylissä mutta Artturi ei kuitenkaan tee koskaan tarpeitaan syliin vaan hänet on päästettävä lattialle.

Leikkasin pesun jälkeen Artturin kynnet. Tällä kertaa operaatio kävi melko nopeasti ja helposti. Lemmikkien kynsisakset vaan eivät ole kovin terävät, välillä sakset vaan taittavat kynnen leikkaamatta sitä poikki tai kynsi jää jostain reunasta kiinni. Ihmisten kynsisaksilla ei ollut sitä ongelmaa. Ne ovat kuitenkin suunniteltu ihmisten suorien kynsien leikkaamiseen ja Artturin kynnet saattavat lohjeta pahasti niillä leikattaessa
Tässä on vielä kuva Artturin nykyisestä siililandiasta. Tässä kuvassa ei vielä näy Artturin uutta hienoa turkoosia pesää (missä muuten A vetelee tälläkin hetkellä unia :) ). Artturilla on myös hieno töistä saamani mattoputki ja Artturin oma kassi näiden piilopaikkojen lisäksi. Valokuvailu on jäänyt vähemmälle kun aina on nykyään pimeää ja ikiliikkujasiilistä on tosi vaikeaa saada tarkkoja kuvia päivänvalossakaan.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

söpöjä kuvia :)
mirka

11:24 AM  
Blogger Aino Ilona said...

Kiitos :)
Olen taas kaivanut kameran esille ja saanut muutamia tarkkojakin kuvia Artturista. A on vaan välillä turhan kiinnostunut kamerasta kun sitä täytyisi päästä haistelemaan eikä A malta keskittyä syömään herkkuja, joilla siili lahjotaan pysymään aloillaan. Valo vaan ei millään meinaa riittää muttei siiliä raaski päivälläkään herätellä kuvattavaksi.

12:34 PM  

Post a Comment

<< Home