Monday, February 26, 2007

Artturi etsii lomahotellia

Me olemme lähdössä matkalle Artturin juurille Egyptiin. Matka on maaliskuun lopulla, kuukauden päästä. Artturille täytyy löytää hoitopaikka siksi aikaa. Parikin ystäväämme sanoivat ottavansa Artturin mielellään hoitoon, mutta turvallisinta olisi saada Artturi siilistiperheeseen, jossa osattaisiin käsitellä piikikästä kaveriamme. Eihän Artturin hoito niin kovin vaikeata ole, tärkeintä on uskaltaa käsitellä siiliä ja siilin evästä eli matoja.

Erehdyin taas laittamaan päälleni The Fleecetakin. Ojensin käteni Artturin haisteltavaksi kuten yleensäkin. Artturi huomasi heti, että kyseessä on Fleecetakki ja raukka meni aivan sekaisin. A vahtasi hihaani kuin Nessua ja kun nostin käteni pois, Artturi yritti kiivetä aidan yli päästäkseen takaisin Fleecetakin luokse. Hetken katseltuani A:n touhuja riisuin takin ja annoin sen Artturin haisteltavaksi. Takki kuitenkin menettää kiinnostavuutensa kun se ei ole minun päälläni. Kerrassaan kumma tyyppi! Täytyy taas pitää mielessä, että kyseinen takki sopii vain ratsastustakiksi, ei kotona käytettäväksi.

Suunnitteilla on ensimmäinen Pääkaupunkiseudun Piikkipallojen, eli Suomen Siiliyhdistyksen pääkaupunkiseudun alajaoston tapaaminen. On hauska päästä tapaamaan uusia siilejä ja siilistejä. Saa nähdä miten Artturi suhtautuu muihin siileihin, valkovatsojahan A ei ole edes tavannut.

Jättisfarmilla oli taas eilen iloinen perhetapahtuma kun uusi koppis kuoriutui.

2 Comments:

Blogger artturin tarinoita said...

Kiitos että taas jatkat blogia. Artturin elämää on kiva seurata.

t: artturi.

10:01 AM  
Blogger Aino Ilona said...

Kiva, että on lukijoita :) Välillä on vaan niin kiireitä, että kirjoittelu jää vähemmälle. Tulossa on kuitenkin kuulumisia siilitapaamisesta ja Artturin lomaviikosta ;)

4:42 PM  

Post a Comment

<< Home