Friday, October 27, 2006

Treffit jatkuu

Päätimme pidentää treffejä, kun lauantai-ilta näytti aivan yhtä huonolle kuin perjantaikin. Lauantaina Nessu puri Artturia pari kertaa jopa niin kovasti, että Artturi rääkäisi kivusta! Säikähdimme kovasti kun tähän asti kovin ääni, mikä siilistämme lähtee, on ollut äkäinen tuhina. Parina seuraavana iltana treffit näyttivät jo paremmalta, Nessu ei enää puhissut tai purrut Artturia. Ja pääsivät siilit vihdoin myös lisääntymispuuhiin. Tämän jälkeen tilanne meni samoin kuin keväälläkin: Artturilla ei ollut enää kosiopuuhat mielessä vaan A ryhtyi heti puolustamaan reviiriään ja yritti purra Nessua.

Kun olin nostanut Artturin kylpyhuoneeseen, huomasimme, että Nessulla on joku hätänä. Nessu näytti kouristelevan tai ehkä paremminkin supistelevan. Soitto Nessun emännällekään ei kertonut syytä oudolle käytökselle. Tiian neuvosta laitoin Nessun lämpimään kylpyyn. Kuivattuani Nessun siiliä näytti supistelevan vielä vähän, mutta pian Nessu meni pahvitaloonsa unille. Jätin katon auki, että voin käydä seuraamassa tilannetta, mutta Nessu näytti nukkuvan rauhassa. Aamulla neiti oli taas aivan oma reipas itsensä.

Seuraavat pari iltaa Nessu on ollut tosi ärhäkkä taas. Joudun vahtimaan fleece kädessä, milloin täytyy mennä pelastamaan Artturi Nessun hampaista. Artturi kuitenkin jaksaa jahdata Nessua ja minä olen toiveikas sen suhteen, että Nessu kaipaa vaan taas muutaman illan lämmittelyn…

Liitän linkin pieneen videoon Artturin ja Nessun tämänkertaisten treffien ensikohtaamisesta. Siilimies on kova jahtaamaan tyttöään ;)

Nessu on taas aivan eri siili kuin kotonaan. Juoksupyörä on todella kovassa käytössä, vaikkei neiti kuulemma juokse kotona ollenkaan pyörässään. Myös ruokien suhteen Nessu on kylässä suvaitsevaisempi.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home