Wednesday, October 11, 2006

Artturi lähdössä viikonloppureissulle

Ensi viikonloppuna lähdemme yhden yön reissulle Tampereelle Sannan luokse. Artturi lähtee tällä kertaa mukaamme. Lauantaina Artturi lähtee ensin mukaani töihin ja sitten junalla Tampereelle. Sunnuntaina on tarkoitus käydä Artturin pojan luona visiitillä! Vilkas viikonloppu on siis tulossa.

Poikasista puheen ollen, Artturin tyttöystävä Nessu on tulossa taas treffeille! Nessu tulee viikonlopuksi kylään parin viikon päästä. Täytyy varmaan kaivaa fleecet ja nahkahanskat esiin, aikankin viimeksi kiltti siilimme muuttui treffien ajaksi puhisevaksi ja purevaksi palloksi… Hauskaa kyllä nähdä taas Nessu.

Tilaamamme jauhikset ovat kaikki päättäneet taas muuttua yhtä aikaa koteloiksi. Nostelin parina päivä satoja koteloita pakastimeen kun ei Artturillekaan kaikkea voi kerralla syöttää. Koppiksiakin on kohta varmaan 80. Lopulta oli pakko tehdä julma ratkaisu ja laittaa madot jääkaappiin jäähylle. Ne täytyy ottaa muutaman kerran viikossa syömään ja lämmittelemään.

Ensimmäiset pari jättistä on koteloitunut. Kohta saadaan taas kauhistella jättiläiskoppakuoriasia!

Artturi viihtyy saunassa nykyään hyvin. Putket ja pahvitalot ovat ahkerassa käytössä, samoin juoksupyörä. Olen yrittänyt opettaa Artturia seisomaan kahdella jalalla (matojen avulla tietenkin) mutta en tiedä tuleeko siitä mitään. Jos ei, niin sitten voidaan harjoitella tassun antamista ;)

Blogin julkaisemisen kanssa on lähiaikoina ollut ongelmia. Viimeksi juttu oli tullut näköjään kahteen kertaan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home