Monday, October 02, 2006

Karkulainen

Tänään kävin hakemassa Artturille ruokaa Vantaalta. Juuri kun olin päässyt Anitan pihaan, Mikko soitti, että olenko jättänyt Artturin vapaaksi. Enhän tietenkään ollut, Artturi oli itse päässyt ulos ”päiväkodistaan”! Mikko Nosti Artturin kylpyhuoneeseen vipeltämään.

Ostin Artturille kokeiltavaksi uutta siilin kuivaruokaa. Ajattelin, että Artturi ei varmasti koskekaan uuteen ruokaan. Mutta toisin kävin: Artturi oli heti kupilla nuuhkimassa ja maistelemassa! Huusin Mikonkin ihmettelemään ja samalla saimme pitkästä aikaa vaahtisesityksen. Uskomattomalle mutkalle siili kyllä pääsee vääntäytymään.

Karkureissun ikävänä seurauksena Artturin varpaiden ympärille oli kietoutunut hius. Artturi ontui toista takajalkaansa, onneksi hius ei ollut tällä kertaa uponnut kovin syvälle eikä ihokaan ollut rikkoutunut. Artturi sai jättiannoksen porkkanasosetta, että minä sain operoida rauhassa jalan parissa. Tällä kertaa hius lähti melko helposti pois. Vaikka olenkin Artturin kylpyhuoneeseen muuton jälkeen jatkanut ahkerasti olohuoneen siivoamista, hiuksia voi silti löytyä lattialta. Jossain sitä vaan on hiuksensa harjattava, nyt en voi tehdä sitä enää kylpyhuoneessa.

Tänään Artturi malttoi olla sylissä jo vähän pitempään. Artturi antoi silittää korvan vierestä otsalta pehmoista turkkiaan. Sain vielä lopuksi kutittaa vähän jalkapohjista ja silittää masua! Välillä A toki yrittää näykkiä, mutta kun annan sormen rauhallisesti nenän eteen, A vain haistaa, että ai tuo se vain olikin. Olen nyt antanut sylittelyn päätteeksi muutaman madon palkaksi.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home