Friday, September 29, 2006

Artturin juhla-ateria

Tänään saapui tilaamamme jauho- ja jättimadot. En tiedä oliko madoilla ollut tavallista pidempi matka, mutta nämä olivat todella muhkeita yksilöitä kaikki. Yleensä matoja on täytynyt ruokkia hyvin muutama päivä. Toki nytkin annoin heti porkkanaa janoisille madoille. Mikko ehdotti, että annetaan Artturille heti herkkuja. Menin kylpyhuoneeseen, missä Artturi on majaillut nyt päivisinkin, matolaatikkojen kanssa ja huhuilin Artturia syömään rapsuttaen samalla lattiaa. Ajattelin, että ei A kuitenkaan herää mutta sieltä siili vaan kömpi herkullisten matojen tuoksuessa nenään. Artturi sai nyt ehkä vähän liikaakin matoja mutta täytyyhän joskus herkutella… Pitkän aikaa tarjolla on ollut vain laihoja matoja eikä jättiksiä ollenkaan. Illalla annoin vielä ison läjän matoja.

Toivottavasti näistä jauhomadoista tulisi myös koppiksia kun matofarmimme on nyt ehtynyt. Tänään huomasin, että kaikki koppikset ovat kuolleet. Löysin vauvamatojen seasta yhden kotelon mutta sille täytyisi saada pian kavereita.

Eräänä aamuna Mikko nosti Artturin päiväksi taloonsa. Artturi oli joutunut olemaan muutaman vuorokauden pelkästään kylpyhuoneessa (missä on siis paljon enemmän tilaa juoksennella). A ei asettunutkaan nukkumaan kuten tavallisesti vaan juoksenteli vain ympäriinsä kuin olisi hieman hukassa. Nostin Artturin sitten takaisin kylpyhuoneeseen ja A kömpi suoraan kassiinsa nukkumaan!

A näyttää siis viihtyvän oikein hyvin kylpyhuoneessa. Kokonaan Artturin talosta ei ole tarkoitus luopua, täytyyhän meidänkin päästä saunomaan ja pesemään pyykkiä. Mietinnän alla on, että pienentäisimmekö Artturin pihaa jos talo on kuitenkin vain päiväkäytössä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home